OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2019. március 21., csütörtök 13:36

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. március 21., csütörtök (OS) - DK: Az európai magyarok felháborítónak tartják, hogy újabb milliárdokat osztogat a kormány a határon túli médiának

    A Magyar Közlöny szerint újabb 1,9 milliárd forintot kap a kormánytól az Erdélyi Médiatér Egyesület. A szervezet nem hivatalos nagykövete az a Demeter Szilárd, aki jelenleg a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője, korábban pedig Tőkés László fideszes EP-képviselő nagyváradi irodavezetője, illetve Habony Árpád egyik ügyintézője volt.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy az európai magyaroktól ellopott közpénzeken vásárol magának a kormány határon túli hírfelületeket és szavazókat. A valódi hazafiak, akik tényleg Magyarország érdekeit képviselik, tiltakoznak az értelmetlen pénzszórás ellen. Az európai magyarok elutasítják a Fidesz kétségbeesett szavazatvásárlási kísérleteit!

Gréczy Zsolt
országgyűlési képviselő, frakciószóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.