OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. március 22., péntek 09:00

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. március 22., péntek (OS) - A Fidesz feléli a jövőnket is

    A Jobbik elutasítja, hogy a magyar kormány megvétózza az Európai Unió terveit a klímaváltozás elleni harcban. Orbánék a német autóipar hazánkba telepített gyártósorainak elvtelen kiszolgálása érdekében a jövőt is feláldoznák. Nemrégiben Szijártó Péter külügyminiszter beszélt arról, hogy Magyarország többlet szennyezésre való jogot szeretne kiharcolni, most pedig napvilágot látott, hogy a teljes klímatervet vétózná hazánk a V4 országokkal és Németországgal összefogva. Ez a felelőtlen magatartás tökéletesen jellemzi Orbánékat. Itthon már mindent összeharácsoltak, Mészáros Lőrincet dollármilliárdossá tették, most a jövőnket készülnek felélni, ezzel nem csak az Unióból, de a civilizált országok közül is kivezetnék hazánkat.

Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.