OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. március 22., péntek 10:41

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. március 22., péntek (OS) - Győzött az elszánt akarat, győzött az igazság!

        Az elmúlt hetekben többször felszólaltam a parlamentben, és sajtótájékoztatókon is kértem a magyar kormányt, hogy üljön le stratégiai partnerével, a Hankookkal tárgyalni, és segítse a magyar dolgozóink érdekeit érvényesíteni. Napok óta sztrájkoltak ugyanis tisztességes munkáért tisztességes bért követelve honfitársaink. Mindannyiszor elutasítást kaptam - a dolgozókkal együtt -, mondván, a kormánynak nem célja, hogy beavatkozzon. A sztrájkolók egyedül maradtak küzdelmükben, de elszántan harcoltak igazukért a dél-koreai vezetéssel: nemet mondtak a megfélemlítésre és a zsarolásra is.
     Csütörtökön győzött végre ez az elszánt akarat, győzött az igazság: megszületett a megállapodás a Hankookban. A dolgozók szabadságharcot vívva egy egész országnak megmutatták, a magyar nem rabszolgának született, térdre kényszerítették a dél-koreai vezetést! Gratulálok a sztrájkban résztvevőknek bátor kiállásukért, a kormánynak pedig üzenem: szégyelljék magukat!

Pintér Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.