OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. március 22., péntek 11:00

A Down Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. március 22., péntek (OS) - 2019. márciusában, a Down-szindróma világnapján tartotta a Down Alapítvány az első hazai Valueable díjátadó ünnepséget.

    2019. márciusában, a Down-szindróma világnapján tartotta a Down Alapítvány az első hazai Valueable díjátadó ünnepséget. Az eseményen a Valueable Hálózat első két magyar vendéglátó partnere, a BB’z Bar & Grill vehette át az arany fokozatú, a Caviar & Bull étterem pedig az ezüst fokozatú védjegyet. Az ezüst védjegy azt fémjelzi, hogy az azt viselő vendéglátó munkáltató legalább egy értelmi fogyatékos munkavállalót foglalkoztat, az arany fokozat viselői pedig az alkalmazáson kívül a Valueable projekt nagyköveteként promotálják a hálózatot és további vendéglátóipari szervezeteket ösztönöznek a csatlakozásra, az inkluzív foglalkoztatás kipróbálására. A projekt hazai szakmai partnere a Down Alapítvány, amelynek munkatársai továbbépítik a hálózatot újabb vendéglátóhelyekkel egyeztetve az együttműködés lehetőségéről.
Bővebb információ: http://www.downalapitvany.hu/node/1327

     Kiadó: Down Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.