OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. március 22., péntek 11:10

A Miniszterelnökség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. március 22., péntek (OS) - Hétfőig lehet jelentkezni a Miniszterelnökség Kőrösi Csoma Sándor és Petőfi Sándor Programjára

    Legkésőbb hétfőn, március 25-én kell postára adni a pályázatot azoknak, akik jelentkezni szeretnének a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által meghirdetett Kőrösi Csoma Sándor és Petőfi Sándor Programra. A postára adott jelentkezések beérkezésének határideje április 2.

A Nemzetpolitikai Államtitkárság 2013-ban indította útjára a Kőrösi Csoma Sándor Programot, majd 2015-ben annak mintájára a Petőfi Sándor Programot. Előbbi célja a diaszpórában élő magyar közösségek megerősítése, míg utóbbi a Kárpát-medencei szórványban élő magyarság támogatását tűzte ki célul. A magyar közösségek megerősítésén túl a programok kiemelt célja a határon túli magyarság Magyarországgal való kapcsolatainak és a nemzeti összetartozás erősítése szerte a világon.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.