OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. március 22., péntek 11:11

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. március 22., péntek (OS) - Hétfőig lehet jelentkezni a Miniszterelnökség Kőrösi Csoma Sándor és Petőfi Sándor Programjára

    Mindkét programra a 20. életévet betöltött, legalább középfokú iskolai végzettséggel rendelkező, büntetlen előéletű magyar állampolgárok jelentkezhetnek az anyaországból és a határon túli magyar területekről, akik a magyar közösségek számára hasznosítható tudással, közösségépítésben szerzett tapasztalattal rendelkeznek. A kiválasztott ösztöndíjasok a Kőrösi Csoma Sándor Program keretében az Amerikai Egyesület Államok, Kanada, Dél-Amerika, a Dél-Afrikai Köztársaság, Európa, Ausztrália és Új-Zéland, Törökország és Izrael magyar közösségeihez utazhatnak, míg a Petőfi Sándor Program célterületei Bosznia-Hercegovinát, Csehországot, Horvátországot, Lengyelországot, Macedóniát, Romániát, Szerbiát, Szlovákiát, Szlovéniát és Ukrajnát érinti.

A részletes pályázati felhívás és programokra való jelentkezési adatlap elérhető a www.korosiprogram.hu, www.petofiprogram.hu és a www.nemzetiregiszter.hu oldalakon.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.