2019. december 7. szombat

2019. március 22., péntek 11:11

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. március 22., péntek (OS) - Hétfőig lehet jelentkezni a Miniszterelnökség Kőrösi Csoma Sándor és Petőfi Sándor Programjára

Mindkét programra a 20. életévet betöltött, legalább középfokú iskolai végzettséggel rendelkező, büntetlen előéletű magyar állampolgárok jelentkezhetnek az anyaországból és a határon túli magyar területekről, akik a magyar közösségek számára hasznosítható tudással, közösségépítésben szerzett tapasztalattal rendelkeznek. A kiválasztott ösztöndíjasok a Kőrösi Csoma Sándor Program keretében az Amerikai Egyesület Államok, Kanada, Dél-Amerika, a Dél-Afrikai Köztársaság, Európa, Ausztrália és Új-Zéland, Törökország és Izrael magyar közösségeihez utazhatnak, míg a Petőfi Sándor Program célterületei Bosznia-Hercegovinát, Csehországot, Horvátországot, Lengyelországot, Macedóniát, Romániát, Szerbiát, Szlovákiát, Szlovéniát és Ukrajnát érinti.

A részletes pályázati felhívás és programokra való jelentkezési adatlap elérhető a www.korosiprogram.hu, www.petofiprogram.hu és a www.nemzetiregiszter.hu oldalakon.

Kiadó: Miniszterelnökség