OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. március 24., vasárnap 08:33

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. március 24., vasárnap (OS) - Nagy az érdeklődés a Magyar Falu Program pályázatai iránt

    A kormánybiztos az elmúlt napokban, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Mátészalkán és Máriapócson, Heves megyében Viszneken, Borsod-Abaúj- Zemplén megyében pedig Putnok településen személyesen konzultált a több mint 170 érintett kistelepülés vezetőivel és egyházi elöljáróival a  Magyar Falu Programban 2019-ben megfogalmazott támogatási területekről, valamint a kistelepülések jövőbeli elképzeléseiről.
Idén a Magyar Falu Program keretében tizennyolc célterületre lehet pályázni. A következő pályázati felhívások jövő hét elején lesznek elérhetőek a kormány hivatalos felületein, a kormany.hu oldalon, valamint a Magyar Államkincstár honlapján a folyamatosan frissülő információkkal együtt.


     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.