OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. március 25., hétfő 10:19

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. március 25., hétfő (OS) - A Jobbik által támogatott jelöltek nyertek a püspökladányi időközi választáson

    Tegnap időközi önkormányzati választást tartottak Püspökladányban, két körzetben. Az 5-ös választókerületben Borsos László, a Jobbik korábbi önkormányzati képviselője nyert, a szavazatok több, mint 40%-ával. Borsost a Jobbik mellett két egyesület is támogatta. A vert mezőnyben szerepel a Fidesz egykori helyi alelnöke és képviselője, Dienes Zoltán is.

A 7-es választókerületben a szintén Jobbik és civil támogatással induló független jelölt, Varga Zoltán győzött. Ő a szavazatok 73%-át nyerte el. Ebben a körzetben utolsó helyen végzett a Fidesz jelenlegi püspökladányi alelnöke, Szabó János a szavazatok alig több, mint 10%-ával.

Ezzel a Fidesz elveszítette a többségét a helyi képviselő-testületben. Püspökladányban is bebizonyosodott, hogy hiteles ellenzéki jelöltekkel legyőzhető a kormánypárt.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.