OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. március 25., hétfő 13:04

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2019. március 25., hétfő (OS) - Kétszínű, amit az ellenzék az otthonápolás ügyében művel – reagálás Varju László (DK) bejelentésére

    Álságos és kétszínű, amit az ellenzék az otthonápolás ügyében művel. Amikor szavazni kellett volna az ápolási díj és gyermekek otthongondozási díjának emeléséről, akkor persze nem támogatták. A szavazás helyett inkább balhéztak, szirénázgattak és szelfizgettek.
Nem volt egyetlen ellenzéki párt sem, amelyet érdekelt volna a tartósan beteg gyermekek és szüleik sorsa, mindig csak kampányolnak velük. A kormánypártok támogatásának köszönhetően idén januártól 15 százalékkal emelkedett az ápolási díj és új ellátásként bevezettük a gyermekek otthongondozási díját. Az érintett családok továbbra is számíthatnak a kormánypártok támogatására.
    
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.