OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. március 26., kedd 09:26

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. március 26., kedd (OS) - Kereszténydemokrácia 2.0: a KESMA vezetője nyuggerhordákról beszél, a fideszes képviselő romákat égetne el

    Orbán Viktor a médiabirodalmának vezetőjét egy pillanat alatt leváltotta, amiért azt merészelte mondani, hogy a független sajtót nívósabbnak tartja a fideszes lakájmédiánál. Most kiderült, hogy a kinevezett új vezető minősíthetetlen szavakkal gyalázta a nyugdíjasokat az írásaiban, de úgy tűnik, hogy Orbán Viktor kereszténydemokrata lelkivilágába ez belefér.

Orbán Viktor abban sem lát semmi kivetni valót, hogy képviselőtársa Pócs János egy felvételen azzal "viccelődött", hogy kazánban égeti el az egyik roma alkalmazottját.

Ez Orbán kereszténydemokráciája: nyíltan lehet gyalázni a nyugdíjasokat és büntetlenül lehet romák elégetésével "viccelődni".

MSZP

Bővebb információ: Gurmai Zita, országgyűlési képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.