OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. március 27., szerda 15:52

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. március 27., szerda (OS) - A Fidesz ismét bebizonyította, mit gondol a szólásszabadságról

        A Jobbik Ifjúsági Tagozat sajnálattal értesült az Európai Parlamentnek benyújtott új, az internetes tartalmakat nagymértékben befolyásoló szerzői jogi szabályozásról szóló szavazás eredményéről. Noha a szerzői jogok megfelelő védelmét magunk is fontosnak és elősegítendőnek tartjuk, az elfogadott szabályozás aránytalan és egyértelmű veszélyt jelent a szólás és önkifejezés szabadságára.
     Mi, fiatalok nem szeretnénk olyan Európában élni, ahol algoritmusok döntenek arról, mit és hogyan mondhatunk vagy írhatunk le. Nem szeretnénk olyan Európában élni, ahol a szerzői jogok védelmének leple alatt korlátozni lehet a legdemokratikusabb média, az Internet használatát. Az Internet szabadságának elve nekünk nem kevésbé fontos, mint más szabadságjogok kérdése.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.