OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. március 28., csütörtök 14:20

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2019. március 28., csütörtök (OS) - Horváth Csaba még a tökéletesen is tudna javítani -

    Horváth Csaba egy ma reggeli műsorban miután elmondta, hogy a zuglói parkolási rendszer úgy tökéletes, ahogy van, egy váratlan fordulattal elismerte, hogy a valódi megoldást az jelentené – az állítása szerint most is hibátlan rendszerhez képest – ha az egész parkolás átkerülne kerületiből fővárosi hatáskörbe.

Ennek fényében felmerül a kérdés, hogy a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén miért szavazott nemmel az LMP azon előterjesztésének már a napirendre vételénél is, amelyik pont a parkolási rendszer fővárosi hatáskörbe utalását mondta volna ki. Mert ugyan a szavazásnál tartózkodott, de Karácsony Gergely szerdai interjúja óta tudjuk, hogy a tartózkodás a határozott nem egy új formája.

A parkolási maffia addig nem fog megszűnni, amíg a kérdés a kerületekre van bízva. A szabály tehát egyszerű: aki nemmel szavaz arra, hogy fővárosi hatáskörbe kerüljön ez a kérdés, az a parkolási mutyi mellett szavaz.

Gál József,
az LMP fővárosi képviselője


     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.