OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2019. március 28., csütörtök 15:33

A Magyar Tartalékosok Szövetségének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. március 28., csütörtök (OS) - A Magyar Tartalékosok Szövetsége Éves Felkészítő Programot és Küldöttgyűlést tart Miskolcon, a hétvégén

    A Magyar Tartalékosok Szövetsége /MATASZ/, a terveknek megfelelően Éves Felkészítő Programot és Küldöttgyűlést tart Miskolcon a küldöttek, az elnökség, a felügyelő bizottság tagjai, megyei elnökök valamint az országos tagozatok elnökei számára.
A program előkészítésében együttműködünk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal vezetőjével, a Közgyűlés elnökével, Miskolc város polgármesterével, az illetékes járási hivatalok vezetőivel, a toborzó iroda állományával, a felállt Önkéntes Területvédelmi Egység, alegységek parancsnokaival.
A tanácskozás a Megyei Kormányhivatalban Demeter Ervin kormánymegbízott köszöntőjével kezdődik, aki maga is Önkéntes Műveleti Tartalékos katona.
A program részeként az ülés résztvevői tájékoztatást kaphatnak a Magyar Honvédség Parancsnokságának kialakításáról, feladatairól, felépítéséről Herczeg István alezredestől.
A Magyar Honvédség Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság parancsnokának, Baráth István dandártábornoknak a tájékoztatója az MH HFKP átszervezéséről, feladatairól, felépítéséről, a MATASZ-szal való együttműködés lehetőségeiről.

     Kiadó: Magyar Tartalékosok Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.