OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 29. szerda
Ismertető


2019. április 10., szerda 13:45

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2019. április 10., szerda (OS) - Gyurcsány és a szocialisták elvettek egyhavi bért a köztisztviselőktől - Reagálás Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) és Arató Gergely (DK) közleményére

        Kétszínű és hazug, amit Gyurcsányék és a szocialisták mondanak a köztisztviselőkről. Ők a kormányzásuk alatt elvettek a kormánytisztviselőktől egyhavi bért, évekre befagyasztották az eleve alacsony béreiket és több ezret még utcára is tettek közülük.
A közigazgatásban dolgozó kormánytisztviselők bére most nemhogy nem csökkent, hanem átlagosan 30 százalékkal emelkedett. Huszonötezer központi közigazgatásban dolgozó kormánytisztviselő kapta már meg április elején az emelt bérét és januárig visszamenőlegesen a bérkülönbözetét. A béremelésre a kormány idén 40 milliárd forintot fordít és egy összegben kifizették nekik a ki nem vett szabadságaikat is. Támogatjuk a kormány célját, hogy kevesebb bürokrácia, és ehhez kevesebb, de jobban megfizetett tisztviselő legyen a közigazgatásban.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.