2019. szeptember 17. kedd

2019. április 10., szerda 15:29

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. április 10., szerda (OS) -

A pályázat kiírása során fontos cél volt, hogy az ország teljes területén, a települési önkormányzatok lehető legszélesebb körének legyen lehetősége pályázatot benyújtani. Az egyszeri, vissza nem térítendő támogatás rendelkezésre bocsátása előfinanszírozással történik. A támogatás intenzitása 100%, az egy pályázattal elnyerhető támogatás összege legalább 500 ezer, legfeljebb millió forint volt.

Pályázni a benyújtási időszakon belül a rendelkezésre álló 240 millió forint forrás kimerüléséig lehetett, e keretösszegből a beérkezési sorrend szerint 94 önkormányzat részesül támogatásban. Az illegális hulladéklerakók felszámolása érvényes hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkező szállítók és kezelők közreműködésével valósul meg.

Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium