2019. szeptember 17. kedd

2019. április 11., csütörtök 09:06

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. április 11., csütörtök (OS) - Ismét végrehajtás alatt a "pestisracok" nevű fideszes oldal

Több hónapja nem hajlandó kifizetni a Jobbiknak egy többszázezer forintos sérelemdíjat a pestisracok. hu nevű fideszes álhír oldal, melyet egy korábbi hazugságuk miatt ítélt meg a bíróság a legerősebb ellenzéki pártnak. A Jobbik ezért végrehajtási eljárást indított, a végrehajtó pedig már ki is adta a bankszámlájukra az inkasszót. A kormánypárti lapnak nem először gyűlik meg a baja a törvénnyel, körözések, előállítások tarkítják mindennapjaikat, pedig csupán a törvényeket kéne betartaniuk, ugyanis azok rájuk is vonatkoznak.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom