OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. április 15., hétfő 12:17

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. április 15., hétfő (OS) - DK: Válsághelyzetben a közszféra - Követeljük a közrabszolgatörvény visszavonását!

    Sajtóinformációk szerint van olyan megye, ahol válságértelekzeletet hívtak össze a hivatali dolgozók tömeges felmondása miatt. A ráadásul központilag elrendelt létszámleépítés miatt már sok helyen annyira kevesen maradtak, hogy már az érdemben dolgozni sem tudnak.

A Demokratikus Koalíció tiltakozik a közrabszolgatörvény és a tömeges leépítések miatt! Mi, európai magyarok elítéljük azt a totálisan dilettáns hozzáállást, ahogy a kormány a hivatali dolgozókkal bánik. A közrabszolgatörvénnyel kizsákmányolják őket, többet dolgoznak kevesebb bérért, kevesebb szabadsággal. Ráadásul az ügyfelek sem számíthatnak a jövőben hatékony ügyintézésre. A DK azért küzd az Európai Egyesült Államok megvalósításáért, hogy a munkavállalók, a hivatali dolgozók és az ügyfelek is biztonságban tudhassák magukat!

Arató Gergely
frakcióvezető-helyettes, országgyűlési képviselő
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.