2019. június 17. hétfő

2019. április 15., hétfő 12:19

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. április 15., hétfő (OS) - Múlt héten "mindössze" hat sajtópert nyert a Jobbik

Újabb hat győztes sajtóperrel gyarapodott a Jobbik, amelyeket a Fidesz által kitartott "médiumok" ellen nyert meg. A Kúrián Vona Gábor nyert Bayer Zsolt ellen, a Fővárosi Ítélőtáblán a Ripost "duplázott" a párt kihelyezett frakcióülésével kapcsolatos hazugságai miatt, míg a Fővárosi Törvényszéken Gyöngyösi Márton nyert az azóta nézettség hiányában megszűnt Echo TV-vel szemben, akik azt hazudták, hogy a Jobbik elnökhelyettese támadta a határzárat. A Magyar Nemzetre átkeresztelt Magyar Időknek sem voltak jó pillanatai a törvényszéken, nekik két ügyben kell helyreigazítást közölniük, ezek közül ismertetjük az egyiket:

"A 2019. február 14-én "Mindent letagad a Jobbik" címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Z. Kárpát Dániel, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke lehülyézte, és far-hát kommandónak nevezte a nyugdíjasokat, és becsmérlően beszélt az időskorúakról."

Jobbik Sajtóosztály
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom