OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. április 16., kedd 16:11

A Harley Tulajdonosok Klubja közleménye
    Budapest, 2019. április 16., kedd (OS) - "Hétköznap a filmekben esek-kelek, felgyújtanak, lelőnek, robbantanak, hétvégén meg arra ügyelek, nehogy elessek a motoros show-kon!" – Erdős Csaba, a Stunt Riding koronázatlan királya egy szenzációs születésnapi meglepetéssel készül a jubileumi Harley-Davidson Open Road Festre. 23 évvel és több mint 1 200 lélegzetelállító kaszkadőr show-val a háta mögött Erdős Csaba ismét beveszi Alsóörsöt, hogy vakmerő produkcióival lenyűgözze az Open Road Fest közönségét. Az egykerekezést, a hátrafelé motorozást és a védjegyévé vált többszemélyes mutatványait minden alkalommal óriási ováció fogadja. De a 20. szülinapra egy minden eddiginél látványosabb, új attrakcióval is készül.

    Az elmaradhatatlan kaszkadőr show-k mellett további látványos programokkal készül az Open Road Fest. Lélegzetelállító műsorral érkeznek a triál bringás fenegyerekek, a Gravity Academy,a kétkerekű izgalmakat a Freestyle Motocross (FMX) hazai nagyágyúi fokozzák, a fesztivál légterét pedig Veres Zoltán műrepülő pilóta hódítja meg.
A nappali programokat gazdagítja a Custom Bike Show és a különleges relikviákat felvonultató Harley-Davidson Múzeum, valamint a legújabb motorkerékpárokat bemutató H-D Expo.
Aki pedig nem csak nézelődni szeretne, annak lehetősége lesz tesztvezetésre, hiszen érkezik a Harley-Davidson Tesztkamion, ahol 23 különböző modell közül választhatnak az érdeklődők.
További információ: http://www.openroadfest.hu/hirek/erdos-csaba-alsoors/
     Kiadó: Harley Tulajdonosok Klubja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.