2024. április 25. csütörtök

2019. április 17., szerda 09:45

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. április 17., szerda (OS) - A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat sajtótájékoztatón mutatta be a média képviselőinek fóti Lovasterápiás és Oktató Központját, valamint ismertette hosszú távú tervei

Április 16-án a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a helyszínen tartott sajtótájékoztatón mutatta be a média képviselőinek a szervezet fóti Lovasterápiás és Oktató Központját, valamint beszélt az itt folytatott tevékenységekről, és ismertette a hosszú távú terveket is. A sajtótájékoztatót Edvi Péter, a Gyermekmentő Szolgálat alapító elnöke, Kuncze Gábor, a szervezet alelnöke, valamint Bozori Gabriella, a fóti intézet vezetője tartotta.
A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Gyermekmentő Szolgálat 12 nagy programja közül a legnagyobb és legköltségesebb az egészségügyi program, melynek szakmai részére, vagyis gyermekek orvosi szűrésére, gyógykezelésére, műtéteire, fejlesztésére 2016-ban 130.250.330, 2017-ben 163.700.998, 2018-ban 172.466.148 forintot fordítottak. Ennek a programnak a része a fóti Lovasterápiás és Oktató Központ is.

Kiadó: Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület