2024. április 25. csütörtök

2019. április 17., szerda 11:18

A Magyar Távmunka Szövetség közleménye
    Budapest, 2019. április 17., szerda (OS) - Japán nagyvállalatok egy magyar IT cég alkalmazását használják a távmunka rendszer bevezetéséhez

Japánban a munkahelyi reformokkal kapcsolatos erőfeszítések többsége a túlórák csökkentésére, ezzel együtt a munkavégzés tartalmának, hatékonyságának javítására koncentrálnak. A távmunka vagy egyéb rugalmas munkavégzés bevezetése nagy kihívást jelent számukra, mert a feladatok precíz kezelése, nyomon követése, a tevékenységek hatékonyságának mérése nem megoldott, komoly problémát okoz.

Egy most napvilágot látott hír szerint egy magyar cég alkalmazása (a JobCTRL Kft JC360 terméke) segített megoldani azokat a problémákat, amelyekkel a munkavégzés megreformálásán dolgozó japán vállalatok szembesülnek. Ahogy a cikkből kiderül, segítségével elérhető a túlórák számának csökkentése, az optimalizálásra szoruló munkafeladatok kimutatása, a távmunka sikeres bevezetése, vagy pl. az RPA-ba bevont feladatok azonosítása, az automatizáció hatásának mérése.

A japán internetes portálok nagy számban számoltak be a hírről:

A hír a magyar fejlesztő cég honlapján is olvasható: https://blog.jobctrl.com/magyar-it-ceg-uzleti-megoldasanak-sikere-japanban/

Kiadó: Magyar Távmunka Szövetség