OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. április 17., szerda 11:18

A Magyar Távmunka Szövetség közleménye
    Budapest, 2019. április 17., szerda (OS) - Japán nagyvállalatok egy magyar IT cég alkalmazását használják a távmunka rendszer bevezetéséhez

    Japánban a munkahelyi reformokkal kapcsolatos erőfeszítések többsége a túlórák csökkentésére, ezzel együtt a munkavégzés tartalmának, hatékonyságának javítására koncentrálnak. A távmunka vagy egyéb rugalmas munkavégzés bevezetése nagy kihívást jelent számukra, mert a feladatok precíz kezelése, nyomon követése, a tevékenységek hatékonyságának mérése nem megoldott, komoly problémát okoz.

Egy most napvilágot látott hír szerint egy magyar cég alkalmazása (a JobCTRL Kft JC360 terméke) segített megoldani azokat a problémákat, amelyekkel a munkavégzés megreformálásán dolgozó japán vállalatok szembesülnek. Ahogy a cikkből kiderül, segítségével elérhető a túlórák számának csökkentése, az optimalizálásra szoruló munkafeladatok kimutatása, a távmunka sikeres bevezetése, vagy pl. az RPA-ba bevont feladatok azonosítása, az automatizáció hatásának mérése.

A japán internetes portálok nagy számban számoltak be a hírről:
https://www.value-press.com/pressrelease/218368
https://www.zaikei.co.jp/releases/781794/
https://www2.deloitte.com/jp/ja/pages/about-deloitte/articles/news-releases/nr20190401-2.html
https://www.nikkei.com/article/DGXLRSP506647_R00C19A4000000/
https://www.jiji.com/jc/article?k=000000207.000000202&g=prt

A hír a magyar fejlesztő cég honlapján is olvasható: https://blog.jobctrl.com/magyar-it-ceg-uzleti-megoldasanak-sikere-japanban/

     Kiadó: Magyar Távmunka Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.