2024. április 20. szombat

2019. április 17., szerda 15:32

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. április 17., szerda (OS) - "Felesleges hazudni" - Bősz Anett a Facebookon üzent Nacsa Lőrincnek (Videó)

Bősz Anett Facebook-videóban üzent Nacsa Lőrinc fideszes országgyűlési képviselőnek, aki  Stefan Löfven Magyarországról szóló nyilatkozatát kritizálta, miután a svéd miniszterelnök azt mondta: nem tartható, hogy az a tagállam, amely a legtöbb forrásban részesül az EU-tól, ne vállaljon felelősséget a migráció tekintetében. Nacsa Lőrinc erre úgy reagált, hogy "a bevándorláspártiak nyíltan fenyegetik a bevándorláselleneseket".

A Liberálisok országgyűlési képviselője arra figyelmeztette a fideszes politikust, hogy méltatlan hozzá az a szerep, amit Orbán Viktor szánt neki. "Lehet, hogy páran megdicsérnek azért, mert felmondod a kötelezőt a bevándorlás és az Európai Unió kérdéseiben, de felesleges azt hazudni, hogy Magyarország háborúban áll az Európai Unióban, mert ez nem igaz."

Bősz Anett a videóban elmondta: Nacsa Lőrinc egyike azoknak, akik miatt még hisz abban, hogy a következő politikai generációnak nem kell majd csalódnia egymásban. "Mindig lesznek olyan pillanatok, amikor a Parlamentben úgy tudunk egymás felé bólintani, hogy valamiben igaza volt a másikunknak. Én ilyen politikusnak ismertelek meg, ezért gondolom, hogy az a kommunikáció, amit Orbán Viktor és Szijjártó Péter folytat, méltatlan hozzád" – mondta a videóban a Liberálisok politikusa, hozzátéve: az Európai Unió a szabadság, a szolidaritás és a biztonság közössége.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt