OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. április 17., szerda 15:32

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. április 17., szerda (OS) - "Felesleges hazudni" - Bősz Anett a Facebookon üzent Nacsa Lőrincnek (Videó)

    Bősz Anett Facebook-videóban üzent Nacsa Lőrinc fideszes országgyűlési képviselőnek, aki  Stefan Löfven Magyarországról szóló nyilatkozatát kritizálta, miután a svéd miniszterelnök azt mondta: nem tartható, hogy az a tagállam, amely a legtöbb forrásban részesül az EU-tól, ne vállaljon felelősséget a migráció tekintetében. Nacsa Lőrinc erre úgy reagált, hogy "a bevándorláspártiak nyíltan fenyegetik a bevándorláselleneseket".

A Liberálisok országgyűlési képviselője arra figyelmeztette a fideszes politikust, hogy méltatlan hozzá az a szerep, amit Orbán Viktor szánt neki. "Lehet, hogy páran megdicsérnek azért, mert felmondod a kötelezőt a bevándorlás és az Európai Unió kérdéseiben, de felesleges azt hazudni, hogy Magyarország háborúban áll az Európai Unióban, mert ez nem igaz."

Bősz Anett a videóban elmondta: Nacsa Lőrinc egyike azoknak, akik miatt még hisz abban, hogy a következő politikai generációnak nem kell majd csalódnia egymásban. "Mindig lesznek olyan pillanatok, amikor a Parlamentben úgy tudunk egymás felé bólintani, hogy valamiben igaza volt a másikunknak. Én ilyen politikusnak ismertelek meg, ezért gondolom, hogy az a kommunikáció, amit Orbán Viktor és Szijjártó Péter folytat, méltatlan hozzád" – mondta a videóban a Liberálisok politikusa, hozzátéve: az Európai Unió a szabadság, a szolidaritás és a biztonság közössége.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.