OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 18. vasárnap
Ismertető


2019. április 18., csütörtök 13:10

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. április 18., csütörtök (OS) - Gyurcsányné és pártja eddig sem a magyar embereket képviselte Brüsszelben -  reagálás Dobrev Klára (DK) sajtótájékoztatójára

    Gyurcsányné és pártja eddig sem a magyar embereket képviselte Brüsszelben,  hanem Brüsszelt Magyarországon. Gyurcsányék minden egyes  bevándorláspárti javaslatot megszavaznak az Európai Parlamentben, sőt aktívan részt vesznek a kidolgozásukban. Ők a bevándorláspárti erők magyarországi képviselői, akik képesek lennének betelepíteni a migránsokat, és feladni Magyarország szuverenitását, nemzeti kultúráját, és biztonságát.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.