OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 26. hétfő
Ismertető


2019. április 19., péntek 19:19

Az Európai Független-Centrum Párt közleménye
    Budapest, 2019. április 19., péntek (OS) - a 3.Oldal-.Mind a"Centrista" , és a Centrum-tól egyenlő távolságban lévő Bal-és Jobb-oldal pártok nyílt meghívást kaptak a Koalícióba. Megállapodás részvevő pártok  identitásukat megtartva, a közös célként tűzi ki,egy Önálló Független-Centrum Szakértő EP-Képviselő Csoportot létrehozását- European Independent-Centrum Platform néven. Minden Szakpolitikai döntéshozatal alkalmával(nem csak a Migráció kérdésében)a Szakértő EP-Képviselők  hitelesebb,modernebb, hatékonyabb képviseletet láthatnak el, ahol ,a közösen szerzett  Mandátum-Megosztása indokolt Keretmegállapodás azonban megszakadt,és az Időkorlátok miatt a 3.Alternatív Választási Szövetség már nem vehet részt a Fináléban. Facebook: Tóth P.Gábor Alapító-Elnök

    
Független-Centrum- a 3.Alternatív Választási Szövetség
     Kiadó: Európai Független-Centrum Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.