OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. április 20., szombat 15:12

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. április 20., szombat (OS) - Az alkohol fogyasztására vonatkozó szabályokat alkalmaznák a kannabisz fogyasztására is a Liberálisok

    Miközben az állam "súlyos milliárdokat zsebel be az alkoholra kirótt adóból, a kannabisz fogyasztását tűzzel-vassal üldözik" – hangsúlyozta. Radó szerint itt lenne az ideje, hogy legalizációval végre a kannabisz fogyasztását is törvényes útra tereljék, ahogy arra számos pozitív példát találunk a világon. "Szeretnénk elérni, hogy a kannabisz tartalmú termékeket legálisan és ellenőrzött módon lehessen megvásárolni, az ebből befolyó hasznot pedig a bűnözők helyett az állam arassa le" – mondta Radó, hozzátéve: a legális, és így biztonságos kannabisz-tartalmú termékek forgalmazására a Nemzeti Dohányboltok ideális rendszerként már most is rendelkezésre állnak.

Sermer Ádám és Radó Bence sajtótájékoztatóját élőben közvetítette a Liberális Fiatalok Társasága Facebook-oldalán:

https://www.facebook.com/LIFThungary/videos/2115076408713079/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.