OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. április 21., vasárnap 16:59

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. április 21., vasárnap (OS) - Valós megbecsülést a magyarországi bölcsődei hálózat valamennyi dolgozójának!

    Ismerjük jól az Orbán-kormány álságos politikáját, miszerint, nem azt kell nézni, mit mond, hanem azt, mit tesz! Így ezúton emlékeztetjük rá, látjuk, hogy mit tesz, és azt is, mit nem! Nem épült meg a 2018-ra beígért 60 ezer bölcsődei férőhely, sőt, Novák Katalin nem restellte letagadni pár hónapja saját ígéreteit, mellyel arcul csapta a bölcsődei dolgozókat, s a kisgyermeket nevelő családokat! De a legnagyobb arculcsapást maga a miniszterelnök teszi azzal, hogy 2010 óta halogatja az ágazatban dolgozók bérrendezését, holott 2010-ben még azt ígérte kormányprogramjában, haladéktalanul visszaadja a szociális ágazatban dolgozók megbecsülését. Ennek egyik módja bérük emelése lenne.

Elég volt a szavakból, lássuk a tetteket! Valós megbecsülést a magyarországi bölcsődei hálózat valamennyi dolgozójának!

Hálával és köszönettel tartozunk a kisgyermeket nevelőknek, a szaktanácsadóknak, a vezetőknek, a bölcsődeorvosoknak, és a bölcsődei munka során nélkülözhetetlen technikai dolgozóknak egyaránt. Tisztelettel és szeretettel köszöntöm a bölcsődék napján a magyarországi bölcsődék minden dolgozóját.

További munkájukhoz jó egészséget kívánok!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nevében őszinte tisztelettel,

Stummer János, alelnök

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.