OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. április 25., csütörtök 16:49

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közleménye
    Budapest, 2019. április 25., csütörtök (OS) - Szalay Dániel valótlanságokkal támadja az NMHH-t.

    Szalay Dániel újságíró valótlanságokat állít, amikor azt híreszteli, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megakadályozta volna bejutását szerdán egy rendezvényre.
Az NMHH nem sajtótájékoztatót, hanem zártkörű, korlátozott férőhelyű szakmai háttérbeszélgetést szervezett hírközlési területtel foglalkozó szakújságírók számára. Szalay Dániel szerkesztősége, a médiahírekre fókuszáló media1.hu nem szerepelt a meghívott, távközlési témákkal foglalkozó, ebben jártas szerkesztőségek között. A media1.hu részéről érkezett regisztrációs szándék visszaigazolására az esemény zártkörű, szakmai jellege miatt nem került sor.
A nem nyilvános rendezvényen Szalay Dániel ugyanakkor részt vett a meghívott szerkesztőségek egyikét helyettesként képviselve, kérdezett és választ kapott kérdéseire.
A háttérbeszélgetés után az NMHH – több éves gyakorlatának megfelelően – nyilvánosan elérhető tájékoztatót is közzétett az elhangzottakról, amelyet a sajtó részére, köztük Szalay Dánielnek külön is megküldött.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elkötelezett a nyilvánosság tájékoztatásában és átlátható módon, rendszeresen, számos felületen ad számot közfeladatai ellátásáról.

     Kiadó: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.