OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. május 2., csütörtök 12:53

A Mátrix Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. május 2., csütörtök (OS) - Mesedoktorok támogattak 80 gyermekkórházat

    Május első napjaiban érkezik meg az ország 80 gyermekkórházába, gyógyító osztályokra az a 80 szeretetcsomag, melyet a Mesedoktorok legutóbbi akciójaként szorgos előkészületek után juttattak el az intézményeknek. Több ezer könyv, ceruzák, kréták, színezők, édességek, olyan másfél - két tonna összsúlyt tettek ki.

Mesekönyvek, ruha - cipő és élelmiszer adományok
A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több nélkülöző családot, közösséget, egyént támogat. A Centerke Adományozó Központ mellett a Szeretetcsoki és a Mesedoktorok program az egyik leghatékonyabb támogatási csatorna az alapítványnak, mely révén nagy bajban lévő gyermekeket és felnőtteket segít túljutni a nehéz időszakon. A támogató programokról a www.mesedoktor.hu oldalon lehet bővebb információkhoz jutni. Rácz Anett alapítványi elnök fontosnak tartja, hogy másokat is segítésre buzdítsanak, "hiszen nem tudunk mindenkinek segíteni, de mindenki tud valakinek segíteni". Az alapítvány folyamatosan várja új együttműködők, önkéntesek, támogatók jelentkezését. - tette hozzá az alapítvány vezetője.

Kép 1:
www.matrixalapitvany.hu/_kep/mesedoktorok-matrix-konyvek.jpg

Kép 2:
www.matrixalapitvany.hu/_kep/mesedoktorok-matrix.jpg

=====
Sajtókapcsolat:
Rácz Anett, elnök
Tel.: 06-20-378-16-56
=====

     Kiadó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.