OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 31. vasárnap
Ismertető


2019. május 10., péntek 14:44

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. május 10., péntek (OS) -

        A legfrissebb felmérések szerint az EPP támogatottsága zuhanóban van, a pártcsalád mostani vezetése szemlátomást képtelen megállítani a súlyos erodálódási folyamatot. Talán emitt is döntött úgy a háromfős delegáció, hogy az európai parlamenti választásokig nem kíván, vagy nem mer Magyarországra jönni, amit természetesen csalódással kell konstatálnunk.
     Ami pedig az EPP vezető politikusainak a magyar embereket sértő megnyilvánulásait illeti, azokat határozottan vissza kell utasítanunk és reméljük, hogy kemény politikai büntetésüket hamarosan megkapják az európai emberektől a közelgő sorsdöntő EP választáson.

CÖF-CÖKA vezetősége


     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.