OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 18. vasárnap
Ismertető


2019. május 15., szerda 14:29

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. május 15., szerda (OS) - A sport mindenkié! – Bősz Anett kedvezményes sportbérletet, a TAO-támogatás kibővítését javasolja a kihívás napján

    1. Javasoljuk, hogy az intézményfenntartók gondoskodjanak edzők érkezéséről minden iskolába, aki heti egy testnevelés órán bemutatná saját sportágát a diákoknak, annak érdekében, hogy a tanulók ne csak a sportág-választó napokon ismerkedhessenek meg a számukra ismeretlen sportágakkal.

2. Javasoljuk, hogy a TAO-pénzeket is lehessen szabadidő-és hobbitevékenységre, szabadidősportra fordítani.

3. Kezdeményezzük egy olyan kártyás rendszer bevezetését, melyen keresztül egy jelképes összegért, havi 3000 forintért minden állampolgár jogosulttá válhatna a környezetében lévő állami és önkormányzati sportlétesítmények, uszodák és tantermek használatára.
Bősz Anett ígéretet tett arra, hogy a Liberálisok kezdeményezését a költségvetési bizottság elé terjeszti, valamint a mai napon felveszi a kapcsolatot Révész Máriusszal, a javaslatok mielőbbi bevezetése érdekében.

A Liberálisok országgyűlési képviselője sajtótájékoztatója végén felhívta a figyelmet a Facebook-oldalán ma közzétett videójára (https://www.facebook.com/boszanett.blogja/videos/768584083539033/), amelyben az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás fontosságát hangsúlyozta, majd boldog sport-napot, jó kihívásokat és jó sportolást kívánt mindenkinek.

Bősz Anett sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Facebookon:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/876163536059256/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.