OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 18. vasárnap
Ismertető


2019. május 15., szerda 14:38

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. május 15., szerda (OS) - Kövér szerint Áder agymosott

    Kövér Lászlónak sikerült agymosottnak neveznie mindenkit, aki a klímaváltozást tartja napjaink legfontosabb kérdésének, ugyanazon a napon, amikor fideszes párttársa, Áder János kijelentette, hogy "szemlélet- és technológiaváltás nélkül ökológiai katasztrófa és társadalmi összeomlás vár ránk."

Kövér László úgy tűnik, hogy elég gyorsan magáévá tette a Fidesz új szövetségeseinek, az európai szélsőjobboldalnak a szóhasználatát. Az országgyűlés elnöke azonban jobban tenné, ha az ilyen kinyilatkoztatásai előtt a légkondis irodáját és autóját maga mögött hagyva sétálgatna az országban, és akkor talán neki is feltűnne az évről évre szélsőségesebb időjárás.

Azonban, ha a házelnök tényleg elhiszi azt, amit mond és nem olyan gyáva, mint Orbán Viktor és Trócsányi László, akkor álljon ki egy vitára és mondja el, hogy miért nem tesz semmit a Fidesz a klímaváltozás ellen, amely a gyermekeink jövőjét veszélyezteti.    

Ujhelyi István
az MSZP EP-képviselője

Jávor Benedek
a Párbeszéd EP-képviselője

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.