2019. augusztus 18. vasárnap

2019. május 15., szerda 14:38

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. május 15., szerda (OS) - Kövér szerint Áder agymosott

Kövér Lászlónak sikerült agymosottnak neveznie mindenkit, aki a klímaváltozást tartja napjaink legfontosabb kérdésének, ugyanazon a napon, amikor fideszes párttársa, Áder János kijelentette, hogy "szemlélet- és technológiaváltás nélkül ökológiai katasztrófa és társadalmi összeomlás vár ránk."

Kövér László úgy tűnik, hogy elég gyorsan magáévá tette a Fidesz új szövetségeseinek, az európai szélsőjobboldalnak a szóhasználatát. Az országgyűlés elnöke azonban jobban tenné, ha az ilyen kinyilatkoztatásai előtt a légkondis irodáját és autóját maga mögött hagyva sétálgatna az országban, és akkor talán neki is feltűnne az évről évre szélsőségesebb időjárás.

Azonban, ha a házelnök tényleg elhiszi azt, amit mond és nem olyan gyáva, mint Orbán Viktor és Trócsányi László, akkor álljon ki egy vitára és mondja el, hogy miért nem tesz semmit a Fidesz a klímaváltozás ellen, amely a gyermekeink jövőjét veszélyezteti.

Ujhelyi István
az MSZP EP-képviselője