OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 18. vasárnap
Ismertető


2019. május 15., szerda 15:32

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. május 15., szerda (OS) - VOSZ küldöttgyűlés: a vállalkozói érdek az első!

    A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a tegnapi napon tartotta éves rendes küldöttgyűlését. Tolnay Tibor, a szövetség tavaly megválasztott elnöke elsőként Demján Sándor egy évvel ezelőtti elvesztéséről emlékezett meg, méltatva a vállalkozói közösség erejét és összetartását, amely lehetővé teszi a szövetség további működését. Az elnök kifejtette, hogy a VOSZ érdekképviseleti és érdekvédelmi munkájában komoly sikereket tudott elérni: a 2017-18-as évek fenntarthatatlan béremelési kényszerét sikerült egy elfogadható szintre mérsékelni a 2019. és 2020. évekre, amely – a termelékenység növelésére koncentrálva - a magyar gazdaság és a hazai vállalkozók számára megteremti az esélyt a felzárkózásra, ugyanakkor meghagyja a lehetőséget a munkaerő megtartásához szükséges béremelésekhez. A szakminisztériumokkal és hatóságokkal – első sorban az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, a Pénzügyminisztériummal és a NAV-val – olyan szakmai együttműködés bontakozik ki, amely valós párbeszédet jelent a gazdasági szereplőkkel és amelynek eredményei a vállalkozói adó- és adminisztrációs terhek jelentős csökkenésében már most látszanak.
     Kiadó: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.