OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 18. vasárnap
Ismertető


2019. május 15., szerda 15:32

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. május 15., szerda (OS) - VOSZ küldöttgyűlés: a vállalkozói érdek az első!

    A kamarával közösen megvalósuló Széchenyi Kártya Program 2018-ban magyar mikro- és kisvállalkozások tízezreinek segített forráshoz jutni, amely által összességében mintegy 260 milliárd forintos finanszírozással járult hozzá a magyar gazdaság rekord szintű növekedéséhez. Kulturális missziónkat is teljesítettük – hangsúlyozta az elnök –, hiszen a Prima Primissima mozgalom a VOSZ területi elnökeinek vezetésével minden megyében biztosította a magyar tudomány, oktatás, művészet és sport képviselőinek magas szintű elismerését.
A küldöttgyűlés díszvendége dr. György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára volt, aki a hazai gazdaság helyzetéről és a  vállalkozásfejlesztés irányairól tartott előadást és - megköszönve az eddigi párbeszédet – elmondta, hogy a vállalkozók javaslataira a továbbiakban is számítanak.

     Kiadó: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.