OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. május 16., csütörtök 13:46

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. május 16., csütörtök (OS) - DK: A magyarok több, mint kétharmada támogatja az Európai Egyesült Államok tervét

    A 24.hu a Závecz Research kutatóintézetet bízta meg, hogy készítsen közvéleménykutatást az európai minimálbér és minimálnyugdíj bevezetéséről. A kutatás szerint a magyarok 71%-a, ezen belül az ellenzékiek 89%-a, sőt a fideszesek többsége is támogatja azt az európai tervet, amelyet ma a DK képvisel.

A Demokratikus Koalíció szerint éppen az az európai parlamenti választás tétje, hogy számunkra csak álom marad vagy mi is ott leszünk az Európai Egyesült Államokban. Hogy nekünk is jár-e az az Európa, ahol a munkából és a nyugdíjból nem csak túlélni lehet, hanem európai emberhez méltón élni is. Az egyetlen célom, hogy május 26-án megmutassuk az európai közösségnek, nekünk, magyaroknak is ott a helyünk a jövő Európájában. Ez pártokon és belpolitikán felül álló nemzeti sorskérdés, felemelő érzés, hogy ezt tudja és érzi a magyar nép is.

Dobrev Klára
EP-listavezető
Demokratikus Koalíció
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.