OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. május 18., szombat 13:27

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. május 18., szombat (OS) - DK: Orbán hazug családtámogatása helyett európai családtámogatási rendszert követelünk

    Módosított a kormány a megemelt összegű jelzáloghitel-elengedés és a babaváró támogatás bevezetésén. A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint csak a 2019. július 1-je után születendő gyerekek után vehető igénybe a támogatás.
     A Demokratikus Koalíció szerint a kormány megint becsapta a családokat. Az általuk családtámogatási programnak nevezett vaskos hazugság állandó variálásával bebizonyították már többször is, valójában nem a családok támogatása a cél. Mi, európai magyarok valódi támogatást követelünk a családoknak. Legyen európai minimálbér, európai minimálnyugdíj, európai családi pótlék és európai egészségügyi minimum. Ez a valódi családtámogatási rendszer, minden más csak aljas ferdítés.

Rónai Sándor
szóvivő, EP-képviselőjelölt
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.