OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. május 18., szombat 13:27

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. május 18., szombat (OS) - Gyurcsány Ferenc legfrisebb Facebook - bejegyzése az osztrák alkancelárral kapcsolatban

        Na kérem! Az európai szélsőjobb üdvöskéje, Orbán kebelbarátja, Heinz-Christian Strache, az osztrák Szabadságpárt elnöke, a szövetségi kormány alkancellárja egy korrupt disznó. Orbán és Strache. A zsák megtalálta a foltját. Marine Le Pen orosz pénzügyi kapcsolatai ismertek. Salvininek is zavaros pénzügyei vannak. Orbán szétlopta az országot.  Ezeknek a nacionalista politikai, történelmi szédelgőknek valójában egyetlen bajuk van Brüsszellel: nem tudnak szabadon lopni. A nemzet, a hagyományos kultúra nevében szónokolnak, de csak a zsebükre és korrupt hatalmukra gondolnak.

Akik ezek után is rájuk szavaznak, azok a lopásra voksolnak. Nem szabad és erős nemzetekre, hanem korrupt politikusokra.

Jó reggelt!


https://www.facebook.com/gyurcsanyf/photos/a.191029320929538/2577107342321712/?type=3&theater
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.