2024. április 24. szerda

2019. május 18., szombat 13:27

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. május 18., szombat (OS) - Gyurcsány Ferenc legfrisebb Facebook - bejegyzése az osztrák alkancelárral kapcsolatban

Na kérem! Az európai szélsőjobb üdvöskéje, Orbán kebelbarátja, Heinz-Christian Strache, az osztrák Szabadságpárt elnöke, a szövetségi kormány alkancellárja egy korrupt disznó. Orbán és Strache. A zsák megtalálta a foltját. Marine Le Pen orosz pénzügyi kapcsolatai ismertek. Salvininek is zavaros pénzügyei vannak. Orbán szétlopta az országot.  Ezeknek a nacionalista politikai, történelmi szédelgőknek valójában egyetlen bajuk van Brüsszellel: nem tudnak szabadon lopni. A nemzet, a hagyományos kultúra nevében szónokolnak, de csak a zsebükre és korrupt hatalmukra gondolnak.

Akik ezek után is rájuk szavaznak, azok a lopásra voksolnak. Nem szabad és erős nemzetekre, hanem korrupt politikusokra.

Jó reggelt!

Kiadó: Demokratikus Koalíció