OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. május 20., hétfő 14:00

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. május 20., hétfő (OS) - Még a Fidesz szavazóinak többsége is egyetért az MSZP-Párbeszéd programjával

    A különböző felmérések azt mutatják, hogy a magyarok kétharmada, még a Fidesz szavazóinak a négyötöde is egyetért az MSZP-Párbeszéd szövetség programjával. Egyre többen akarnak egy olyan Európai Unióban élni, amely a gazdasági és a politikai együttműködésen túl, végre sokkal több energiát és forrást szán az emberek hétköznapi jólétére.

Ennek fényében talán megérthetjük Orbán Viktornak és Trócsányi Lászlónak, a Fidesz EP-listavezetőjének a gyávaságát. Nehéz lenne nekik egy vitán az ellen az Európa ellen érvelni, amelyben a szavazóik is élni szeretnének.

Az MSZP és a Párbeszéd szövetség azt a szociális Európát akarja megvalósítani, amelyben közös szabályok vonatkoznak a minimális bérre, nyugdíjra, családi pótlékra és a fiatalok támogatására. A magyarok is egy ilyen uniót akarnak, a megvalósításához azonban az kell, hogy az MSZP-Párbeszéd szövetség minél több tagja kerüljön be az Európai Parlamentbe.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.