OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 14. hétfő
Ismertető


2019. május 23., csütörtök 15:40

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. május 23., csütörtök (OS) - Sermer Ádám: Tarlós István néma helytartóként asszisztál a budapesti egészségügy romba döntéséhez

    3. Nem lenne ördögtől való egy követhető, transzparens vizitdíj-rendszer sem, amire hosszú távon lehetne építeni, csupán a Fidesz felelőtlen döntése volt, hogy a kezdeti ellenérzéseket meglovagolva a polgárok érdekeivel szemben politizált a korábbi javaslat ellen.

Főpolgármester-jelöltként liberális alapon folytatni fogom a főpolgármester-jelölti kampányomat, és várom Tarlós István véleményét az egészségügy kivéreztetésével kapcsolatban.

Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltje
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.