OS Országos Sajtószolgálat
2023. március 24. péntek
Ismertető


2019. május 25., szombat 12:27

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. május 25., szombat (OS) - A fideszes maffia okoz szenvedést Magyarországon – reagálás Orbán Viktor nyilatkozatára

    Az a fideszes maffia okoz szenvedést Magyarországon, amelyik ellopja az uniós pénzeket és ukrán, török, mongol vendégmunkásokkal, gazdasági migránsokkal árasztja el az országot azért, hogy alacsonyan tartsa a magyar dolgozók bérét.

Ettől a fideszes maffiától a szociális Európa védheti meg hazánkat. Be kell vezetni a 240 ezer forintos európai minimálbért, meg kell alkotni az Európai Munka Törvénykönyvét és Magyarországnak csatlakoznia kell az Európai Ügyészséghez.

A szociális Európa megvalósításához arra van szükség, hogy az MSZP-Párbeszéd szövetség minél több tagja kerüljön be az Európai Parlamentbe.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.