OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. május 29., szerda 19:37

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. május 29., szerda (OS) - DK: Újabb bizonyíték Tarlós István alkalmatlanságára - Egy nyári zivatar miatt összeomlott a pesti oldal tömegközlekedése

    Több villamosvonalon szünetel a forgalom azért, mert a fővárost délután elérő zivatar miatt nem tudnak haladni a villamosok. A nemrég felújított egyes villamos szakaszán is ez a helyzet, ahol a pótlóbuszok nem érkeznek időben, tömegek áznak az esőben és várják, hogy felférjenek valamelyik járatra.

A Demokratikus Koalició szerint a történtek azt mutatják, hogy Tarlós István megbukott városüzemeltetésből. Ezért is kell elzavarni ősszel a Fidesz helytartóját, aki dilettantizmusa miatt nehezíti meg a budapestiek életét.

Gy. Németh Erzsébet
fővárosi képviselő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.