OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. május 30., csütörtök 11:35

Budapest Főváros Levéltárának közleménye
    Budapest, 2019. május 30., csütörtök (OS) - 2019 júniusában a Magyar Levéltárosok Egyesülete és Budapest Főváros Levéltára harmadik alkalommal rendezi meg a Levéltári Pikniket, a levéltárak országos seregszemléjét. Ekkor nem csupán a Levéltári Piknik veszi kezdetét, hanem útjára indul a Nyitott Levéltárak 2019/20. évi országos programsorozata is.

    A kétnapos rendezvényen az ország számos levéltára mutatkozik be Budapest Főváros Levéltára udvarán, ahol a kiállító intézmények standjai mellett színes programok is várják a látogatókat.
Az eseményen többek között tárlatvezetésre, levéltári sétára, intézmény bemutatóra, levéltár-pedagógiai foglalkozásra is sor kerül. A szervezők szeretnék, ha a családok kilátogatnának, szétnéznének a levéltárban, ezért bábszínház, dobkoncert, állatsimogató, arcfestés és papírmerítés, pecsétöntés, várépítés várja a gyerekeket. A felnőttek számára mindkét este koncert biztosítja a szórakozást.
További információért érdemes ellátogatni a Magyar Levéltári Portálra (http://www.archivportal.hu/hu/leveltari-piknik/) és Budapest Főváros Levéltára oldalára (http://bparchiv.hu/hirek/iii-leveltari-piknik).

     Kiadó: Budapest Főváros Levéltára

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.