OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 29. péntek
Ismertető


2019. május 30., csütörtök 12:35

A Belügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2019. május 30., csütörtök (OS) - Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere 2019. május 30-án hivatalában fogadta Kyoo Sik Choe urat, a Koreai Köztársaság Magyarországra akkreditált nagykövetét.

    A belügyminiszter részvétét nyilvánította az elhunyt koreai állampolgárok hozzátartozóinak, majd részletes tájékoztatást adott a 2019. május 29-én bekövetkezett hajóbaleset már ismert körülményeiről, a hatóságok megtett intézkedéseiről, a mentési-kutatási folyamatról.

Kyoo Sik Choe nagykövet úr jelezte, hogy a magyar hatóságok kereső tevékenységének támogatására 27 búvár érkezik a Koreai Köztársaságból Budapestre. Dr. Pintér Sándor miniszter úr köszönettel fogadta az együttműködést, és kérte a Koreai Köztársaság segítségét az áldozatok azonosításához.

A koreai nagykövet a Nemzeti Veszélyhelyzet-kezelési Központban személyesen tájékozódott a folyamatban lévő mentési-kutatási tevékenységről.

     Kiadó: Belügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.