OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. június 6., csütörtök 12:21

A Klebelsberg Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. június 6., csütörtök (OS) - Pedagógusokat köszöntöttek a Nemzeti Színházban - Első alkalommal szervezték meg a dél-budapesti pedagógusnapot a Dél-Budai, a Dél-Pesti és a Külső-Pesti Tankerületi Központok

    Az ünnepségre a három tankerülethez tartozó 99 intézményben dolgozók közül, a több mint 30 éve oktató pedagógusok kaptak meghívást. A rendezvényen dr. Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős helyettes államtitkára és Hajnal Gabriella a Klebelsberg Központ elnöke köszöntötte a jelenlévőket. Ezt követően, rövid méltatás után átadták a Dél-Budapest Közneveléséért elnevezésű elismerést a Dél-Budai Tankerületi Központ részéről: Vadász Katalinnak, a Dél-Pesti Tankerületi Központ részéről  Bartok Péternek, a Külső-Pesti Tankerületi Központ részéről pedig  Hrisztoforidiszné Rábai Zsuzsannának.
Mindezek mellett Dél-Buda Közneveléséért elismerésben részesült a XI. kerület részéről Hamarné Novák Márta,  a XXII. kerület részéről: Maróthy Miklósné. Dél-Pest Közneveléséért elismerést vehetett át a XXI. kerület részéről Hollós Ágnes, a XXIII. kerület részéről Nagy Rajmundné. Külső-Pest Közneveléséért elismerést kapott a XVIII. kerület részéről Fenyvesi Mária, a XIX. kerületből Móricz Judit, a XX. kerület részéről pedig Biricz Jánosné.
     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.