2024. április 20. szombat

2019. június 7., péntek 11:53

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. június 7., péntek (OS) - DK: A kormány szlovén üdülőközpontot vesz, a fideszes holdudvar közpénzből járhat nyaralni

Sajtóinformációk szerint a magyar állam egy Comitatus nevű befektetési alapon vagy alapítványon keresztül venne meg egy turisztikai komplexumot Szlovéniában. Sőt, a beszerzést bonyolító állami cég már el is utalta az előleget, és közel 3 milliárd forintos vételár pedig ott parkol a számláján.

A Demokratikus Koalíció szerint a fideszes álszentség újabb ékes példája, hogy miközben Varga Mihály a magyarokat oktatja arról, hogy nem muszáj külföldön nyaralni, a kormány Szlovéniában vesz üdülőközpontot. Mi, európai magyarok joggal vetjük fel a kérdést: vajon a fideszes holdudvar közpénzből fog nyaralni, miközben a magyarok nagy része a Balatonra sem tud eljutni.

Rónai Sándor
szóvivő, megválasztott EP-képviselő