OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. június 7., péntek 11:53

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. június 7., péntek (OS) - DK: A kormány szlovén üdülőközpontot vesz, a fideszes holdudvar közpénzből járhat nyaralni

    Sajtóinformációk szerint a magyar állam egy Comitatus nevű befektetési alapon vagy alapítványon keresztül venne meg egy turisztikai komplexumot Szlovéniában. Sőt, a beszerzést bonyolító állami cég már el is utalta az előleget, és közel 3 milliárd forintos vételár pedig ott parkol a számláján.

A Demokratikus Koalíció szerint a fideszes álszentség újabb ékes példája, hogy miközben Varga Mihály a magyarokat oktatja arról, hogy nem muszáj külföldön nyaralni, a kormány Szlovéniában vesz üdülőközpontot. Mi, európai magyarok joggal vetjük fel a kérdést: vajon a fideszes holdudvar közpénzből fog nyaralni, miközben a magyarok nagy része a Balatonra sem tud eljutni.

Rónai Sándor
szóvivő, megválasztott EP-képviselő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.