OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. június 11., kedd 16:35

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. június 11., kedd (OS) - Handó munkájáért kirúgás jár és nem kitüntetés

    Miután a Fidesz továbbra sem hajlandó leváltani a sorozatos törvénysértéseket elkövető Szájerné Handó Tündét, így Szájer József újabb öt éven át próbálkozhat az Európai Parlamentben annak kimagyarázásával, hogy a felesége miért akarja felszámolni a független bírói ítélkezést. Ilyen a fideszes családi munkamegosztás.

Mindent elmond a Fidesznek az igazságszolgáltatáshoz való viszonyáról az, hogy az uniós pénzeket ellopó fideszeseket védő Polt Péter a kiemelkedő és hatékony együttműködésért kitüntette a sorozatos törvénysértéseket elkövető Handó Tündét. Erre mondja röviden a magyar: megtalálta zsák a foltját.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.