OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 31. vasárnap
Ismertető


2019. június 11., kedd 16:57

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. június 11., kedd (OS) -

    Úgy vélte: a bemutatott Mária Evangéliuma előadás is a szeretetről szólt. "Egy anya végtelen szeretetéről a gyermeke iránt, a gyermek szeretetéről az édesanya iránt, a tanítvány szeretetéről a mester iránt, a mester szeretetéről a tanítvány iránt, és a jóisten szeretetéről mindannyiunk iránt" - részletezte. A miniszter azt a meggyőződését hangoztatta, hogy szeretet nélkül a bemutatott zenemű sem született volna meg, és az alkalom sem, hogy segítsék a Böjte Csaba otthonaiban nevelkedő gyermekeket.

Tolcsvay László és Müller Péter Sziámi Mária evangéliuma című rockoperáját 1991-ben mutatták be a Madách Színházban, a darab azóta csaknem ezer előadást ért meg. A művet tizenegy éve oratóriumi átiratban játsszák, a nézők igényeihez igazítva. Az így átalakított előadás alkalmassá vált a templomokban való bemutatásra is.

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.