OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2019. június 12., szerda 12:38

A Demokratikus Koalíció közleménye (5. rész)
    Budapest, 2019. június 12., szerda (OS) - Gréczy Zsolt reakciója Karácsony Gergely kijelentéseire V. rész

    8. Nem akarjuk elhallgatni valóságban meglévő kételyeinket sem. A civil világból érkezett, LMP-t, Párbeszéd Magyarországot, Együttet, Párbeszéd-MSZP szövetséget megjáró Karácsony Gergely személyét és politikai alapállását alapvetően szimpatikusnak tartjuk. Kompromisszumra kész karaktere a legtöbb esetben hiánypótló a magyar politikában. Konkrét ügyek és történések emlegetése nélkül a DK Elnöksége mégis azt gondolja, hogy esélyt kell adni olyan jelöltnek is, aki tudja, hogy időnként nem a megállapodás, hanem a küzdelem hozza a legjobb megoldást. Ezért javasoltunk új jelöltet Kálmán Olga személyében.

9. Örüljünk, hogy van verseny, ne a versengőket vagy az őket jelölőket bántsuk, hanem készüljünk június 26-ára, hogy közös akaratunkból és közös támogatásunkkal ki lesz Tarlós István kihívója és reményeink szerint Budapest új főpolgármestere, mert független, szabad Fővárost kívánunk a budapestieknek!
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.