OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2019. június 13., csütörtök 14:03

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. június 13., csütörtök (OS) - DK: Követeljük, hogy a kormány és a Főváros azonnal intézkedjen a szúnyoginvázió ellen!

        Bár józan ésszel sejthető volt, hogy a hosszú, csapadékos időjárás után a szúnyogok hihetetlen mértékben fognak megjelenni, a kormány és a Főváros vezetése mégsem készült fel a szezonra.
     A Demokratikus Koalíció követeli, hogy ha már szokás szerint idén sem sikerült előre gondolkozni a problémán, akkor legalább most kezdjenek extra intézkedésekbe az invázió ellen. Követeljük, hogy ne csak a szokásos permetezést vessék be, hanem indítsák el a biológiai irtást is, és erre biztosítsák a forrásokat. Egy európai fővárosban elképzelhetetlen lenne, hogy a vezetést ugyanúgy évről évre meglepetésként éri, hogy megjelennek a szúnyogok, mint az, hogy néha télen leesik néhány centi hó. Mi, európai magyarok ezért fogjuk visszaszerezni az irányítást, és megmutatjuk, milyen a felkészült városvezetés!

Gy. Németh Erzsébet
A Fővárosi Közgyűlés képviselője
DK

Oláh Lajos
országgyűlési képviselő
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.