OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. június 14., péntek 17:41

A HAT Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. június 14., péntek (OS) - Megáll az ész! Matematikus, csillagász, fizikus, űrkutató, pilóta, vagy mérnök! Mi jut eszünkbe elsőre? Homlokukat ráncoló, komoly férfiak, akik mögül előbukkan egy csinos fiatal nő, amint éppen kávét szolgál fel! Erre mondjuk régi szlogennel: "felejtős". Hiszen a számok, egyenletek és törvényszerűségek világában számtalan fiatal nő dolgozik, kutat! Igaz, nem elegen!

        STEM, azaz Science, Technology, Engineering, Math területen tanuló, vagy pályakezdő fiatal "tudós nők" kaptak személyre szabott támogatást karrierjük a Nemzeti Tehetség Program keretében a HAT Alapítvány Jövő meNŐi programsorozatában.
     A cél, hogy a nők által alulreprezentált területek, a matematika, műszaki tudomány, technológia, területén tanuló nők jövőképét, karrierterveit támogassa, illetve a területek iránt érdeklődő lányok figyelmét még inkább felkeltse e szakmák iránt.
     A fiatalok mind ízig-vérig NŐK, így nagy betűkkel, akik örömmel fogadták az üzleti világban elengedhetetlen témák szakembereinek előadásait, személyre szóló tanácsait. Így közvetlen légkörben, érdeklődve hallgatták a stíluskommunikátor, a PR, az üzleti illemtan, a Profession piacvezető állásportál, coachok, a vállalkozástan, és a jog szakembereinek tanácsait.
     Az új szlogen: A nő MENŐ! További infó, sztorik, események:
     Kuremszki Andrea 06703835025
     andi@ittvagyok.org
     www.lab.ittvagyok.org

     Kiadó: HAT Alapítvány

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.