OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 20. csütörtök
Ismertető


2019. június 16., vasárnap 11:51

Az Arany Liliom Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. június 16., vasárnap (OS) - NYÍLT LEVÉL 1. rész. LAKHATÁST MINDENKINEK! AZ ÖNKORMÁNYZATOKAT KÁRTALANÍTOTTÁK! A LAKÓKAT NEM! A devizahitel károsultak nevében felszólítjuk a város vezetői székéért induló jelölteket, hogy vegyék figyelembe, és intézkedjenek azok érdekében, akiket a bankok megtévesztettek és becsaptak.

    Sok ezer magyar család veszíti el a következő hónapokban is a lakhatását, a bankok mohósága miatt. A végrehajtók nem restek, ha kell a rendőrség segítségével dobnak ki az utcára családokat, gyermekeket, időseket. Ezrével.
Egy új, nem az ismert okokból fakadó szociális katasztrófával kell szembenéznünk. Ennek oka az, hogy a kormány kiszolgálja a bankok és a pénzvilág érdekeit, odadobva nekik több ezer magyar családot.
Ők segítség nélkül az utcára kerülnek. Képtelenek kiállni a saját igazukért, mert a puszta létük fenntartása, a családjuk lakhatása nem megoldott.

Azt várjuk el a város vezető székéért versengőktől, hogy nyújtsanak segítséget nekik.

Tudjuk, a bankok elszámoltatása nem önkormányzati feladat. De az önkormányzatok is devizahiteleket vettek fel, csak tőlük az állam átvállalta annak kifizetését. Tőlünk nem. Nem is ezt várjuk. Azt várjuk, hogy ezt igazságtalanságot ismerje fel és ismerje el az, aki a város első embere akar lenni.

     Kiadó: Arany Liliom Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.